Affisch
I mitten av maj hade vi ett utskick till ca: 2500 företag i Kalmar län, där vi bad dem att sätta upp affischen vid lämpliga ställen på deras arbetsplatser där mycket folk cirkulerade.

Vi hoppades att på detta sätt få in nya tips vad som hänt Annelie. Hon ser lite annorlunda ut i detta blad, jämfört med den bild som pressen visade.

Vi har även med bilder, på bilen som Annelie fördes bort i, en karta med inringat område där Annelie troligen finns, samt en nyckelring med ett troll vilken hon hade till sina nycklar som fortfarande saknas.

Genom det här utskicket försöker vi hålla intresset uppe så att Annelies försvinnande inte glöms bort. Här kan Ni se affischen i dess helhet. (OBS! stor bild)

Om Ni vill hjälpa till, ladda ner affischen (0,5 MB), skriv ut den på en skrivare, sätt sedan upp den på en lämplig plats där den syns.

OBS! Den hemtagna filen affisch.exe är självuppackande. Bilden är i i jpg-format och i gråskala. Vid utskrift skall bilden anpassas till sidan och bildpropertionerna skall behållas.